Opmerkingen, vragen of wens je meer inlichtingen? Neem contact op met de gratis IVLA-infolijn op het nummer

  • Opmerkingen, vragen of wens je meer inlichtingen? Neem contact op met de gratis IVLA-infolijn op het nummer

  • 0800 90 270
IVLA I De Intergemeentelijke V

Je afvalproductie opvolgen of een ophaling van grofhuisvuil aanvragen? Het kan allemaal online. Maak snel je login aan!

  • by: IVLA
  • January 1st, 2017
  • Category:

Frisse wind bij IVLA met een vernieuwde huisstijl


2020 start met een frisse wind! De huisstijl van IVLA werd met zorg herwerkt tot een hedendaags logo met respect voor de waarden en normen van onze organisatie. Samen met een vernieuwde website zorgen we voor een gebruiksvriendelijke omgeving.

Maar waarvoor staan de elementen in het logo?

A
De vloeiende “V” symboliseert de dynamiek die de lerende organisatie IVLA uitstraalt. De curves visualiseren de circulaire gedachte en het streven naar minder afval.

B
De 2 curves op de “V” versmelten met elkaar. IVLA wil de komende jaren verbindend werken en hierin staan samenwerkingsverbanden centraal. De samenwerking manifesteert zich niet alleen op organisationeel niveau, maar ook op participatief niveau. Waar de 2 curves elkaar overlappen is er sprake van transparantie in het kleurgebruik. IVLA wil zich de komende jaren profileren als een open organisatie met veel aandacht voor transparantie, zowel naar de vennoten als de burger.
C
De donkergroene kleur aangevuld met frisse groentinten verwijst naar de prachtige en landelijke regio van de Vlaamse Ardennen. Bovendien wordt de kleur van de donkergroene diftarcontainer (één van de symboolprojecten van IVLA) op deze manier doorgetrokken.

D
Een strak, modern, sober en slank lettertype  zonder veel franjes illustreert dat IVLA efficiëntie hoog in het vaandel draagt.

E
De baseline is tweeledig. Enerzijds wordt het belang van samenwerking geaccentueerd, anderzijds blijft het een centrale doelstelling van de organisatie om de afvalberg te reduceren.